NOTÍCIES

Screenshot 2021-06-19 at 10.47.59.png

Llançament del nou programa de certificació 
Juny 21, 2021

‘Plastic Free Balearics’ convida a les empreses del sector *HORECA de les quatre illes a convertir-se en ‘Plastic Free Guardians’ mitjançant una escala d'1 a 5 estrelles. Enguany la certificació es troba en fase pilot, desenvolupant i provant eines com una App i una guia de solucions per a facilitar a les empreses la substitució de plàstics per alternatives veritablement sostenibles que no contaminen l'entorn. Posarà a la disposició de les empreses certificades un full de ruta personalitzat a més d'un toolkit de comunicació per a ajudar amb activitats de màrqueting.

Net Bag and Glass Jars

Llei de Residus Balear
Març 19, 2021

La certificació Plastic Free Balearics dóna la benvinguda a les noves prohibicions de la Llei de Residus Balear i reclama al Govern mesures contra els bioplàstics, per evitar falses solucions. La iniciativa de certificació, més ambiciosa que la pròpia llei, pretén ajudar a les empreses del sector HORECA de les Illes Balears a eliminar els plàstics d'un sol ús substituint-los per "alternatives honestes".

Nota de Premsa
2 horizontal.png

Plastic Free Balearics
Novembre 25, 2020

Dues fundacions ambientals de les Illes Balears s'uneixen en una nova certificació per eliminar plàstics. IbizaPreservation i Save the Med desenvoluparan "Plastic Free Balearics" de manera conjunta per ajudar a empreses de totes les illes a treure els plàstics d'un sol ús.